SELAMAT DATANG KE BESIHITAM WEBZINE

Thursday, June 23, 2011

ROCK ooOO000...FILEM TERBARU MAMAT KHALID



perkhabaran gembira buat semua peminat rock tanah air..Mamat Khalid akan mengeluarkan buah tangan terbarunya iaitu kesinambungan Filem ROCK yg pernah gah satu ketika dahulu..FILEM ROCK OOO..
difahamkan Filem ROCK OOO ini sedang menjalani pergambaran..apa2 pun pihak kami sempat snap 2 3 gambar untuk tatapan peminat ROCK MALAYSIA!!!
SAKSIKAN KEMUNCULAN ROCK OOOO...!!! Sapot Filem Malaysia..Hidup MAMAT KHALID!!!! KITE BAKOO!!! KITE BAKO!!



Abu Besihitam

4 comments:

deaf-angel said...

wah exklusif ni, buat la liputan2 macam gini lagi wahai besihitam webzine

Bart Simpsons said...

bakal meletup nih citer mamat khalid...untungla...

Anonymous said...

Saya kawan rapat nye azmi bahron tapi bila kita umur14 tahun kita terpisah harap2 boleh lah saya jumpa balik kawan rapat saya azmi bahron (black)

Anonymous said...

Saya tahu azmi bahron dan orang lain baje comen saya ni korang takkan percayah tapi ini betul saya tak tipu harap2 boleh saya jumpa dia dan saya akan cari dia di lats place kerana dia kerja di sana.