SELAMAT DATANG KE BESIHITAM WEBZINE

Friday, September 19, 2008

CARTA KERAS BESIHITAM!!!

kepada band2 metal malaysia yang ingin menyertai CARTA KERAS besihitam bolehlah menghantar lagu anda untuk dipertandingkan. lagu2 ini akan diundi oleh pengunjung2 laman metal BESIHITAM WEBZINE. setiap kumpulan hanya perlu menghantarkan sebuah lagu sahaja yang dijangka akan hit. apa lagi yang ditunggu?? mai ramai2 hantar karya di alamat email ini.

suddendethz@yahoo.com.my.

sebarang maklumat lanjut bolehlah terus menghubungi aku atau menghantar mesej di shoutbox aku tu.

MARI KITA LIHAT SAPE YANG PALING KERASSSSSSSS!!!!

PEJUANG_PEJUANG METAL 80-90an(mereka masih segar dalam ingatan)

inilah sebahagian pejuang2 metal kita yang dah hampir dua dekad berjuang. ade yang dah kecundang dan masih ada lagi yang terus berjuang..jika dikenang kembali zaman kegemilangan band2 metal malaysia sudah pasti ramai antara kita yang tersenyum lebar..
mereka berjuang bukan suka2.. Misi meremukkan gegendang telinga sudah pasti tercapai dengan penghasilan beberapa buah lagu..
ini baru sebahagian pejuang metal 80-90-an.mana yang lain??


aku tak dapat menyumbang apa-apa, tapi aku dapat menyumbangkan kenangan mereka yang dah penat lelah berjuang pada anda semua.ape2 pun bongkarlah kembali kaset2 lama atau piring2 hitam yang dah lama melapuk dibawah katil korang semua,tak kurang juga ada yang dah membakar dan menjual kat apek beli surat kabar lama..
hahahaha..
macamana rasa sekarang?rugi tak geng?hakhak..nasihat aku, barang yang tak berharga tak semestinya tak boleh dikenang..
PEJUANG METAL 80-90an