SELAMAT DATANG KE BESIHITAM WEBZINE

Thursday, January 15, 2009

KAMI BOIKOT ISRAEL!!!


Assalamualaikum..


salam ukhwah daripada kami krew2 besihitam.. semua sudah sedia maklum bahawa sekarang tengah berlakunya peperangan antara puak kafir Israel dengan Palestine.. pertama sekali aku nak menyumpah puak2 israel yang dilaknat ini agar mereka kalah dalam pertempuran. aku sebagai manusia Islam sama sekali ingin menyeru siapa sahaja Umat Islam lebih2 lagi penggemar irama metal ini agar kita berdoa untuk kesejahteraan umat islam di palestin. mungkin kita tidak dapat sumbangkan tenaga tetapi kita mempunyai kuasa untuk menumbangkan mereka dengan cara berdoa dan memboikot ape sahaja barangan Israel!!

Bersamalah kita berdoa agar keganasan ini dihentikan! Ramai manusia yg tak bersalah menjadi korban..ape silap mereka pun kita tak tahu..mereka dihentam dibunuh dan dibom tanpa rasa belas ikhsan.. nyawa dah tak penting bagi mereka..ape yg mereka cuba buat pun kita tak tahu!!


ISRAEL ADALAH BANGSAT!!!!

ISRAEL PENGECUT!!!

ISRAEL LAKHNAT!!
ISRAEL BANGSA TERKUTUK!!

ISRAEL ANJING AMERIKA!!


ape yg kita tunggu?suarakanlah semangat kita semua..jagan terhantuk baru nak mengadah, ape sumbagan kita sesama saudara kita? wang dah tak penting bagi mereka..yang penting adalah sokongan moral dari kita!! BANGKITLAH WAHAI UMAT ISLAM SEMUA!!!!! BEBASKAN PALESTINE!!!