SELAMAT DATANG KE BESIHITAM WEBZINE

Sunday, August 15, 2010

PESTA BLACK METAL???FITNAH ATAU REALITI??

PESTA BLACK METAL TERENGGANU??? ASTAGHFIRULLAHHALAZIMM.. aduhaiii..sedih dan sayu gua mendengar berita sebegini..tak habis-habis dengan fitnah dan tohmahan jelik dan kotor dilemparkan kepada pemuzik sebegini..kenapa begitu keji sekali muzik metal dikaitkan dengan ritual bakar Quran??kenapa bila sebut muzik metal je mereka dikaitkan dengan dadah dan seks bebas??Kenapa sebenarnya ini berlaku??

Baru-baru ini aku dapat berita menyedihkan daripada seorang kawan mengenai berita sensasi ini..antara ayat yang membuatkan gua tersentuh ialah

Anda dan Adik-adik anda beserta orang kampung anda dapat menyeru nama-nama syaitan secara ramai-ramai pada hari tersebut sambil menghingguk-hinggukkan kepala.


Black Metal is open society..sex bebas..dadah..arak..gay..memakai salib..semua cara hidup dan gayahidup..hidup dalam black metal..


ape perasaan anda jika anda sebagai penggemar muzik sebegini anda dikatakan sebagai penyembah setan??anda marah x?? gua pasti kalian semua pasti marah jika kalian difitnah sebegini..sepanjang gua mengamati muzik ini bertahun2 tak pernah plak gua terkandas dan terkeluar dari islam..gua layan muzik beb..gua bukan taksub..sama la dengan pemuzik2 kat Malaysia ni..mereka bermuzik dan mencari rezeki halal..

Jangan nak samakan Malaysia dgan negara luar..diorang tu lain..diorang takde agama..gua rasa isu seperti ini tak seharusnya dibangkit lagi semata2 untuk kepentingan sendiri..Gua bukan ape..Gua pun orang politik jugak..tapi biarlah politik secara baik2 k..

FARASU DIKAITKAN DENGAN MUZIK BLACK METAL???

satu lagi..gua nak pesan kepada pembuat poster ataupun organizer..kalau lu orang semua nak selamat buat gig atau nak organize sesuatu acara gig berkaitan metal atau muzik2 berat eloklah ikut panduan yg telah ditetapkan..nak buat poster pun agak2 la..jangan sesekali menggunakan simbol yg sensitif iaitu yg boleh mendatangkan syak wasangka buruk daripada mana2 pihak..cukup sekadar guna font biasa..orang pun tahu sebenarnya..sebab ini boleh mengakibatkan isu ini bangkit kembali..sekarang tak macam dulu..diorang lebih kenal simbol2 pentagram ni..tajuk gig pun sama..ikut contoh2 organizer2 besar yg wat gig..contoh tajuk yg sesuai seperti METAL CAMP, RESURRECTION, dan sebagainya..

Gua harap perkara ini tidak diperbesarkan oleh media-media yg sedang dahagakan berita..Gua tahu diorang semua sedang menantikan sesuatu daripada komuniti gelap nih..

apa-apa pun gua harap tidak berlaku kejadian yg tidak diingini..organizer perlu berhati2 dengan tingkah laku crowd..istilah SEX DRUG N ROCKnROLL da tak bleh pakai dah..kita ade adat..so,biar ganas muziknya tetapi lembut pekertinya...HAILLL!!!!



GAMBAR NI XDE KAITAN LANGSUNG(psss..dgr cite binatang ni yg sebarkan berita ni..heheeh}

10 comments:

deaf_angel said...

speechless gue

wanwarlock said...

http://www.tranungkite.net/v10/modules.php?name=News&file=article&sid=7042

mcm haram saja. konon alim, tapi bila tgk flyers saja, terus buat fitnah! x mau berdakwah, tapi dok hentam org saja!

besihitam said...

tau xpe..diorang ni main hentam jaa..janji kerja jalan..adussss..

deaf_angel said...

fren
selamat hari raya to u and family

Anonymous said...

Dah la nama band wa naik beb ! hehe ..

Anonymous said...

simply dropping by to say hey

Anonymous said...

[url=http://kaufenviagragenerika50mg.net/]viagra kaufen[/url] viagra deutschland [url=http://achat-viagra-pascher.net/]viagra generique[/url] achat viagra en france [url=http://comprarviagragenerico100mg.net/]viagra sin receta[/url] viagra necesita receta [url=http://comprareviagragenerico50mg.net/]viagra[/url] prezzo viagra 25 mg

Anonymous said...

I've been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

my webpage: place to buy twitter

Anonymous said...

Thank you for another great article. Where else may anybody get that kind of information in such
an ideal approach of writing? I have a presentation subsequent week, and I'm at the look for such information.

Also visit my page ... how to get more followers on twitter yahoo answers

Anonymous said...

When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time
a comment is added I get several emails with the same comment.
Is there any way you can remove people from that service?
Thanks!

Feel free to surf to my weblog twitter followers free