SELAMAT DATANG KE BESIHITAM WEBZINE

Friday, October 31, 2008

SAPE BERANI MARAH?? MAI LA MARAH KAT SINI!

Aku tengah tunggu mane2 jiran aku yg nak marah aku buat bising. mai la marah aku wei!! aku dah lame tak kene marah ni. aku tau aku patut dimaki hamun ketika ni. aku buat bising, aku kaco lu org semua nak tido, aku ganggu ketenteraman korang semua..hakhakhak..peduli ape aku!! aku punye rumah aku punye suke la.pastu barang tu pun aku yang beli. berhak kah lu org nak marah aku??hakhak..aku tau korang semua marah sebenarnya pd aku ni..ye la aku ni kan tak guna macam korang..kan kan?. mai la wei marah aku..aku tunggu ni. yang aku paling ternanti2 si budak pendek macam bagus tu.ingat ketua kat tempat ni lu bleh pijak pale gua?lu ingat lu bagus ka?hakhak..sekali gua tunjal pale lu kompem tenggelam ke dasar tanah.ataupun ketinggian lu makin merendah..hakhak..weii!!! marah arr..aku kan buat bising ni!! marah la!!
woi pendek!! mai la sini.. wat muke gengster yg dulu ko penah wat kat aku dulu..macam best jer!! dah la pendekk..chaitt!!

adoi adoiiiii..sory la weii..gua tetekan sangat ni..tu sebab jadi cenggini..hakhak..
sebenarnya gua baru saje bawak gitar karen gua balik rumah bujang ni..pastu member2 lak kasi balun itu gitar kuat2..hakhak..meletup2 bunyiknyer..aku suke aku suke..takpe2 lu kasi letup2 geng kite tgok sape yg brani kaco kite..kalo dia kaco kite,kite kaco sama dia semula!!! hekhek.. pade sape2 yg nak men gitar kat umah tu, jgn risau kalo ade org nak marah men je ikut suke. kalo bleh men lagu black metal sekali ngan suare growl pun lagi bagus.hahahah..peduli r depa nak kate ape..kite punyer cara kite punyer suke la tol tak?

okehh!! gua mintak maaf kalo gua telah menyalahgunakan entri ni..BESIHITAM WEBZINE ni khusus untuk metal jer tapi gua dah salah guna..arghh..sape brani marah? aku nak marah aku? aku pun takut pade diri aku..mintak maaf ye kawan2 gua lepas kemarahan kat sini..assalamualaikum..

5 comments:

Geng Metal said...

wo wo wo .. sabar bro, kena istigfar bebanyak tuhhh ... thehehe rileks le bro, wat tak reti dah lar ... perkara besa la kena marah sbb bising tuh .. thehehe, itu lu belum kena marah tak tentu fasal sbb pakai baju ada lambang kumpulan metal mcm gua kena dulu tuh ... thehehe, tepi jalan je pakcik tu sound gua, peh ... hangennn jer ... tapi tu semua jadi kenangan manis bro, anggaplah bila lu dah tua nnt, ni semua akan jadi kenangan manis lu ... jangan marah2 bro, nnt cepat tuaaaa .. thehehehe

BESIHITAM said...

hakhak..mane tak angin..ape gua buat semua tak puas hati..dia ingat dia ade kuasa dia hebat la..hahha..
sebut pasal lambang kat baju, toksah cakap la kene bebel macamane..naik berkematu telinga ni kene bedil ngan hembusan suare2 sinis..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ko kalu duk sebelah umah akak, akak bawak nasi & lauk banyak-banyak, soh makan kenyang-kenyang bagi ko tido, pastu ko naik main gitar, mainlah sok pagi sampai petang, begitulah seterusnya

BESIHITAM said...

hahahah..ok gak tu..
umah katner?sok malam aku pindah sebelah umah..kakakak..
masak sedap2 skit tau..

eddie dewanaga said...

eh, rose pun sesat ada kat sini..
hehehe...

bro, lu cucuk la headphone kat amp tu... tak baik ganggu2 jiran2...

nanti diorang buat tanggapan buruk pada org2 mcm kita...

apa2 pun... gua dah vote band mana should come & gegar bumi malaysia ni,
mintak2 la maiden & metalika!!