SELAMAT DATANG KE BESIHITAM WEBZINE

Friday, October 24, 2008

GAMBAR ARWAH SAMAD KETIKA BERSAMA LEFTHANDED



**sebahagian gambar yang aku sempat taruk dalam page ni.nanti aku taruk lagi.

3 comments:

Geng Metal said...

nosatalgik bro gambar2 nih, wa masa ni baru 13 tahun stat kenal diaorg ni ... emmm ... melalui album kompilasi Battle Of The Bands le masa tu ... hehhe, paling wa gelihati nama Man Dayak tu ...thehehe

BESIHITAM said...

hahah..nostalgik giler..byak lg gambar.saiz besar sgt tak larat nak upload.hahaha

Anonymous said...

(Zek rockerz,sgpore) Tuk blacksteel @ besihitam,lain2 ahli yg dah meninggal dunia seperti penyanyi2 shamrin kump fotograf,ramli kump crosstown,along kump spoon,mior ahmad(din beramboi)kump diplomasi,izhar kump the steps,zul kump massa scarecrow,aan kump heavy machine,achik kump spin,adin kump sons of adam,seha kump freedom,zubir ali kump harmoni & mokhtar kump the goodman brothers(grup dari negara wa,sgpore)Yg lain seperti pemain2 gitar,bes,dram ato lain2 alatmuzik spt meditasi, u-topia,sofea@syj & lain2. Tak lupe bro loloq dari negara wa.