SELAMAT DATANG KE BESIHITAM WEBZINE

Wednesday, April 22, 2009

aduhhh!! sedihnya gua..ape dah jadi ni???


sepohon kayu daunnya rimbun, lebat bunganya serta buahnya, walaupun hidup memakai kopiah kalau memondankan diri apa gunanya,walaupun hidup suka berdakwah kalau x beramal apa gunanya...apa gunanya...

huh!! sedih gua bila mendapat perkhabaran bahawa kumpulan nasyid yang gua gemari satu ketika dahulu telah tercemar namanya dengan isu lelaki menjadi pompuan ataupun pondan senang citer bapuk lah..eeeeiiiii...

terperanjat gua bila gambar si vokalis kumpulan ni sebijik macam muka pondan yang join one in a million iaitu sebuah rancangan realiti tv. bagaikan tak percaya gua bila melihatnya..sedih woo ibu mengandung, harapkan dapat anak soleh yang bleh berdakwah agama tapi sebaliknya plak.. busung perut ibu mengandung..

apa kaitan isu ni ngan perkembangan metal?? hahaha..gua saje je nak berkongsi cerita, gua rasa bende ni perlu didedahkan agar ianya bleh menjadi teladan kepada mat-mat metal, mane tau kang tiba2 berminat didalam industri mekap-memekap ni..hahaha..auwwww...
mintak2 la kita dijauhkan sama sekali..tapi jangan dilupa vokalis kumpulan JUDAS PRIEST..hahhah..jejaka pondan gak tu..suare plak bleh kalahkan jantan-jantan sejati..hahaha.gurau je la..pe-pe pun berdoalah depa-depa semua ni kembali ke pangkal jalan k..kita ni selalu menghukum ape kata kita plak menyokong mereka, bukan suh tukar anu jadi pompuan tapi sokong mereka kembali kepangkal jalan.. ni ade sikit lirik lagu saujana..bagi mereka menginsafi perbuatan yang mereka dah lakukan..




Suci Sekeping Hati
Album : Kembara Cinta
Munsyid : Saujana
http://liriknasyid.com


Sekeping hati dibawa berlari
Jauh melalui jalanan sepi
Jalan kebenaran indah terbentang
Di depan matamu para pejuang

Tapi jalan kebenaran
Tak akan selamanya sunyi
Ada ujian yang datang melanda
Ada perangkap menunggu mangsa

Akan kuatkah kaki yang melangkah
Bila disapa duri yang menanti
Akan kaburkah mata yang meratap
Pada debu yang pastikan hinggap

Mengharap senang dalam berjuang
Bagai merindu rembulan di tengah siang
Jalannya tak seindah sentuhan mata
Pangkalnya jauh hujungnya belum tiba

7 comments:

speedrider said...

aku pun terkejut jugak bro. Ko boleh tengok video dia audition kat Youtube. Sekali amik lagu Alicia Keys wa cakap lu!!! Suara macam arem~

Dulu suara sedap beb, aku pun minat Saujana. Tapi napa dia jadi mcm tu, hanya Allah yang tahu.

Auk's de Nekrademus said...

biar betikkk

eddie dewanaga said...

yup, gua tgk kat u-tube jugak...

*sial punya jantan lah dia tu...!

deaf_angel said...

saujana album pertama memang best giler.
anyway, hal ni kat official saujana website pun dorang ada sebut jugak

Melodi Aku said...

wat the hek abu!

kite siram dengan air panas.

kite kunyah rambut dia.

Geng Metal said...

nauzubilah bro ... moga2 kita dan famili semua dilindungi Allah

rockmetaller said...

cilakoi tol,dulu berdakwah,sekarang beliau berdakyah songsang plak..uhukks tol.... \m/