SELAMAT DATANG KE BESIHITAM WEBZINE

Friday, July 18, 2008

aku nak teruskan projek dokumentari!!!

yeah!rakan-rakan semua ape kabar?aku kat sini sihat-sihat jer sibuk dengan kerjaya aku yang tak pernah berhenti memberi tekanan. dah baca tajuk kat atas tu?hahaha..sebenarnya aku dalam perancangan nak wat dokumentari mengenai perkembangan muzik metal malaysia. ape macam? setuju tak dengan idea aku ni?hehehe..tak setuju takpe aku hanya nak tanya pendapat korang semua jer.tak suka takpe.hehehe..ape-ape pun aku akan teruskan side project aku ni. sekarang ni aku tengah sibuk wat kajian serba sedikit mengenai scene metal Malaysia. kepada sesiapa yang nak mencernakan idea bersama-sama aku, aku amat mengalu-alukan keterbukaan minda anda semua.ape-ape pun sebarang komen dan cadangan anda semua bolehlah hantarkan kat mana-mana link kat sini.

wassalam
(abu besihitam)

1 comment:

BENTARA said...

setuju...

bila nak start?